Lukas pao sa bine i povredio nogu!

Veliki nastup popularnog folkera Ace Lukasa u jednom poznatom prestoniičkom klubu u sredu završen je manjom nezgodom pevača.

Koji je prilikom

silaska sa bine zbog slabe vidljivosti promašio stepenik i pao, pri tom povredivši koleno desne noge u koju je upucan u februaru 2009. godine.

 

– Tačno je, pao sam kada sam silazio sa bine i povredio sam meniskus. Nije ništa strašno, zaista. Bilo je mračno kada sam silazio sa bine i promašio sam stepenik, pa sam udario kolenom u ivicu. Juče su mi u Klinuičkom centru lekari konstatovali povredu kolena i stavili su mi longetu – ispričao je za “Alo!“ Vuksanović, koji je iz Kliničkog centra otišao na nastup u Doboj, što je za naš list potvrdio i izvor blizak pevaču.

– Jeste Aca povredio nogu, ali ipak nije otkazao nastup u Doboju. On se odlično oseća, povreda nije velika, pa nije želeo da otkazuje nastup. Da je bilo reči o nečemu ozbiljnom svakako da bi nastupi bili otkazani jer ga čeka dosta posla u narednom periodu između ostalog i još jedna najveća žurka na Balkanu u “Areni” za Novu godinu – istakao je dobro obavešteni izvor za „Alo!“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lukas: Pravim još jedno dete!

Aca Lukas kod Mitrovića

Aca Lukas i Sonja Šašić se venčali!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Lukas pao sa bine i povredio nogu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump