Maja hoće da robija kao Ceca!

Budući da je podignuta optužnica protiv Maje Nikolić i Miloša Bojanića zbog vređanja Jevreja u rijaliti programu „Dvor“.

A ročište zakazano za 1. decembar,

pevačica je istakla da se ne oseća krivom, kao i da će radije da robija, nego da plati kaznu!

 

– Prvog decembra imamo ročište i ja to ne bih previše komentarisala, jer sam već nekoliko puta rekla da nisam žena koja deli ljude po religijama i nacionalnostima. Ako bude novčana kazna, ja je neću platiti, jer ništa nisam rekla i niko me ne može naterati da nešto volim ili ne volim – izjavila je Nikolićeva za emisiju „Ekskluziv“, a potencijalna robija je ne plaši. Naprotiv!

– Jedva čekam tu zatvorsku kaznu. Tražiću narukvicu, ali i za nogu i za ruku i da ima brilijante. To će Atanasios meni da nabavi – kroz smeh je prokomentarisala Maja svoju ne baš zavidnu situaciju, a budući da joj ovo nije jedino suđenje, spomenula je i ono u kom se sa bivšim suprugom Vukom Kandićem bori za starateljstvo nad mlađim sinom.

– Kao i u svim zemljama u svetu, tako i ovde, dete apsolutno, pogotovu maloletno, do pete godine pripada majci. Veliki je greh što se Lazar toliko muči, već dve godine, koliko traje suđenje – izjavila je pevačica sa setom u glasu, a potom se oraspoložila pričom o veridbi sa Grkom Atanasiosom Sakisom Sarapogluom, koji ju je zaprosio u crkvi nakon samo sedam dana zabavljanja.

– Sve je bilo jako brzo s obzirom na to da se sve desilo posle sedam dana, ali zamislite da sam u crkvi u Poligirosu, gde me je zaprosio, rekla „ne“. To prosto ne ide – izjavila je Maja.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Maja: Moji partneri iz Kine će kupiti Kosovo!

Maja iskulirala Miloša

Maja Nikolić izazvala skandal u emisiji „Tačno u podne“


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Maja hoće da robija kao Ceca!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump