Milena: Nemanja ostaje Ćeranić!

Uprkos tome što je obelodanjeno da je Nemanja Stevanović u novoj ljubavnoj romansi sa voditeljkom TV „Prva“ Danijelom Jankov.

Milena Ćeranić tvrdi da će njen bivši dečko

i dalje široj javnosti ostati poznat po njoj!

 

Naime, Milena je u prvi mah bila iznenađena našim pitanjem da li će njen bivši dečko i dalje nositi nadimak Ćeranić ili će ga možda sada prozvati Jankov, ali se brže-bolje snašla i rekla:

– Nemanji i ja smo bili u rijaliju „Farma“ kada je on dobio taj nadimak. Narod ga je tako prozvao i ja tu ništa ne mogu. Verovatno se narodu dopada da ga zovu Ćeranić. Pošto ga je narod prozvao, neka mu taj isti narod da drugi nadimak, ja nemam ništa protiv. Međutim, čisto sumnjam, kome narod jednom kumuje, teško da će se rešiti tog imena. Dakle, Nemanja će i dalje biti Ćeranić – rekla je pevačica, a na naše potpitanje kako joj se sviđa njena naslednica, voditeljka Danijela Jankov, Milena je rekla:

– Danijela je izuzetno lepa devojka. Ako je tačno da su zajedno, drago mi je zbog njih i želim im lepu i uspešnu vezu.

Podsećanja radi, Nemanja Stevanović je dobio nadimak Ćeranić zbog njegove tadašnje devojke Milene, sa kojom je zajedno učestvovao u „Farmi“. Naime, njega je Dragan Marinković Maca prvi nazvao Ćeranić, što su ostali farmeri, ali i publika koja je pratila ovaj šou, kao i mediji, odmah prihvatili.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Milena i Nemanja se prepucavaju preko „fejsa“!!!

Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić u vezi?!

Milena i Nemanja se vatali pred kamerama!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Milena: Nemanja ostaje Ćeranić!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump