Nataša Bekvalac pevala u „Kolektivu“

Atraktivna pevačica Nataša Bekvalac sinoć je u popularnom prestoničkom klubu „Kolektiv“ napravila zabavu koja će se dugo prepričavati.

Uprkos tome što je

poslednjih nedelja bila zastupljena u medijima zbog nevolja koja su joj donele njene emotivne veze, čini se da je „panonska barbika“ proteklog četvrtka zaboravila na sve pa je sa zajedno sa svojim fanovima poželela da sebi da oduška i do ranih jutarnjih sati uživa u ludoj žurki pevajući svoje brojne hitove.

 

 

 

Iz publike ju je pratila njena sestra Kristina Bekvalac sa kojom je Nataša i došla na nastup, baš kao i pevačice Maja Nikolić i Milica Majstorović. Ipak, voditelj Vladimir Stanojević iskoristio je ovu ludu noć da promoviše svoju novu devojku, koju je sve vreme obasipao poljupcima i zagrljajima, uprkos tome što nije želeo da otkrije koliko dugo je ponovo zaljubljen i ko je njegova izabranica.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša i Kristina Bekvalac sa Bojanom Rajić u provodu!

Nataša Bekvalac pevala u gej klubu!

Nataša Bekvalac pevala u Miločeru


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nataša Bekvalac pevala u „Kolektivu“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump