Nataša: Dači sam posvetila pesmu!

Kontroverzna pevačica Nataša Bekvalac posle devet meseci je opet gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Samo za razliku od prošlog puta, nije bilo

suza, ali je njeno priznanje da je pesmu „Ja sam dobro“ posvetila bivšem mužu Danilu Ikodinoviću bilo iznenađenje za mnoge.

 

– Pesma je nastala na čudan način. Na autoputu Beograd – Novi Sad. Prvo je nastala melodija koja je mene opčinila, a onda sam napisala tekstić. U tom trenutku sam mislila da ću umreti od ljubavi. I jeste posvećena nekome. Znam da će se sada mnogo naljutiti, ali, napisala sam je za mog bivšeg supruga Daču. Rekla sam mu da je pesma njemu posvećena i on je samo rekao: „Ja ne slušam takve stvari. Molim te da nikome ne kažeš“ i ja sam, naravno, rekla svima – rekla je Bekvalčeva sa osmehom.

Kako bismo čuli Danilov komentar, poslali smo mu poruku, a on nam je kratko odgovorio:

– Nemam komentar, jer nisam gledao.

Tokom emisije novosadska barbika komentarisala je i to što je svakodnevno ima u štampi.

– Mnogi ljudi misle da je to moja marketinška strategija, ali nije. Ja sam normalna, normalno vaspitana i fina devojka, koja smatra da sve što je u normalnoj dozi dobro. Ja zaista ne uživam da se non-stop piše o meni – rekla je pevačica, koja u spotu igra oko šipke.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša posvetila pesmu Novaku?

Nataša: Sergeja sam psovala i ranije!

Bekuta posvetila pesmu Mrkonjiću!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nataša: Dači sam posvetila pesmu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump