Nataša poranila na posao!

Bilo kuda – Nataša Bekvalac svuda!

Pored toga što odgaja ćerku, ide na nastupe, uživa s poznanicima i prijateljima po belom svetu, piše pesme, peva u studiju i snima spotove, lepa

Novosađanka uredno dolazi i na „pravi“ posao!

 

Kao što je „Alo!“ već pisao, pop pevačica se zaposlila u sektoru za marketing i odnose sa javnošću univerziteta „Megatrend“, a kao što se naša ekipa uverila, Nata je novo zaduženje ozbiljno shvatila!

Iako njen radni dan počinje u 11 časova, Bekvalčeva je čak pola sata ranije stigla na posao. Ozbiljnog lica izašla je iz automobila i uputila se na svoje radno mesto, obučena u skladu sa dužnošću koju odskora obavlja. Naš paparaco koji se našao na licu mesta uslikao je Bekvalčevu, koja je zamišljena ulazila u zgradu, a pretpostavljamo da se preslišavala šta sve treba da obavi tog dana.

S obzirom na to da Nata studira na Fakultetu za kulturu i medije, očekivano je da će morati da uloži mnogo truda kako bi uskladila sve obaveze. Kako je nedavno za naš list izjavio rektor univerziteta profesor Mića Jovanović, zbog obaveza koje ima kao estradna ličnost, Nataša će biti obavezna da se na fakultetu pojavi samo tri dana u nedelji.

– Zbog posla kojim se bavi na estradi, Natašina obaveza je da se tri puta u toku nedelje pojavi na poslu i da odradi satnicu koja je ugovorom predviđena. Zaposleni koji sarađuju s njom već su mi rekli da se ona odlično snalazi u poslu i da su rezultati i te kako vidljivi – rekao je profesor Jovanović za „Alo!“ pre nekoliko dana.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša Bekvalac tehnološki višak!

Nata i Dača otkazali letovanje!

Nataša Bekvalac postala zaštitno lice ’Megatrenda’


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nataša poranila na posao!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump