Nemeš i Marijana će se venčati!

Ljubav koja je planula u rijaliti šouu „Veliki brat“ između Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića uskoro će se krunisati brakom.

Saznaje „Alo!“ iz dobro obaveštenog izvora

bliskog zaljubljenom paru.

 

Naime, nakon što su boravili u Pragu, gde su svi učesnici bili na zajedničkoj ekskurziji, Marijana i Nikola su došli na ideju da svoju romansu krunišu brakom.

– Čvrljakova i Nemeš su na ideju da ozvaniče svoju vezu došli prilikom boravka u prestonici Češke. Tada su prvi put ozbiljno razgovarali o tome da odrede datum i složili su se da to bude negde na proleće. Inače, njihova veza je prošla sve probe, pregrmeli su sve osude, a već dugo žive zajedno, tako da su i to probali i videli da im je lepo. Oni se čak ni na odmoru, kada su imali toliko prilika da svako za sebe nešto radi, nisu ni za trenutak razdvajali jedno od drugog – izjavio je za naš list izvor blizak paru.

U želji da proverimo navode priče, probali smo da stupimo u kontakt sa zaljubljenim parom, ali nijedno nije bilo dostupno do zaključenja ovog broja. Međutim, da između njih stvari postaju ozbiljne, potvrda je došla od njihove bivše cimerke Tamare Đorđević.

– Sigurna sam da će uskoro reći sudbonosno „da“, a Ema želi da im bude deveruša. Imaće skromno venčanje, neće oko toga praviti pompu, a na slavlje će pozvati sve bivše ukućane – rekla je Tamara za hrvatske medije.

Inače, tokom boravka u Pragu, Nemeš je u stlu pravog džentlmena Marijanu svakodnevno obasipao ružama. Kako je znao da njegova draga obožava dobru hranu, Nemešević se raspitao, pa je Čvrljakovu odveo na najbolje češke kobasice. Ipak, ako se sve bude odvijalo po planu, buduća gospođa Nemešević će se i sama uskoro oprobati u ulozi kuvarice i domaćice.

Pa nek je sa srećom!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marijana i Nemeš uradili iste tetovaže!

Nemeš: Marijana je moja najveća ljubav!

Marijana: Nemeš i ja smo zajedno!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Nemeš i Marijana će se venčati!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump