Nikol : Od četrnaeste godine sam na dijeti

Seksi pevačica Nikol Šerzinger poverila je američkim medijima da njena savršena figura nije samo kombinacija dobrih gena i igre.

Nikol kaže da je u mladosti bila

opsednuta dijetama i brojanjem kalorija: “ Put do savršene linije je bio dug i mukotrpan. Sa 14 godina sam počela da džogiram i brojim kalorije. Bila sam na svakoj mogućoj dijeti.“ Lepa crnka trenutno pokušava da zaboravi bolan raskid sa Luisom Hamiltonom obavljajući odgovornu dužnost članice žirija u američkom “X faktoru”. Nikol, ipak kaže da je danas puno zadovoljnija sobom: “ Kad sam došla u ‘Pussycat Dollse’, bila sam non- stop na vagi. Sad sam u svojim tridesetima i dosta mi je vage. Merilo mi je moja odeća. Prihvatam svoje telo onakvo kakvo jeste. Moj novi moto je ‘Ostani aktivna, jedi sve, ali umereno i nemoj biti tako stroga prema sebi’”.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Već je našla novog dečka?!

Halle Berry: Stalno sam na dijeti!

Demo verzija nove pesme Nikol Šerzinger


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nikol : Od četrnaeste godine sam na dijeti”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump