Novi seksi video bujne Bijonse

Popularna pevačica Bijonse objavila je najavu za novi spot “Dance for you” sa svog poslednjeg albuma “4″ u kojem se pojavljuje u seksi čarapama i halterima.

Spot je sniman pre

nego što je bio vidljiv pevačicin trudnički stomačić. Svilena mini haljina, čarape i halteri u kombinaciji sa seksi pokretima i izvijanjem lepe pevačice u novom spotu za mnoge znače hit u najavi. Vlasnica jednog od najlepših glasova svetske muzičke scene je proteklog vikenda pokazala svoj lepo zaokružen stomak na lansiranju posebnog izdanja DVD – a svog koncerta “Live na Roselandu”. Tom prilikom Bijonse je rekla da joj kao trudnici nije lako da u isto vreme peva i pleše. – Kada je neko u drugom stanju, malo je teže disati, pa mi pevanje i plesanje u isto vreme ipak predstavlja malu poteškoću – kazala je pevačica. Ipak, mnogi su se složili da slavna pevačica nije imala takvih poteškoća u novom spotu. Pogledajte sami.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bijonse u seksi korsetu u novom spotu

Bijonse u novom spotu ima 200 plesačica!

Rijana u duetu i sa Bijonse


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Novi seksi video bujne Bijonse”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump