Pamela glumi Devicu Mariju!

Kanadsko-američka glumica i manekenka Pamela Anderson glumiće Devicu Mariju u televizijskom šouu „Božićni specijal Rasela Pitersa“.

Poznatog kanadskog komičara, objavio je

„Holivud riporter“!

 

Šou će biti mešavina stendap i skeč komedije, animacije i muzičkih nastupa, a osim seksepilne plavuše i bivše „zečice“, u njemu će nastupiti još i pevač Majkl Bubl i glumci Ted Lang i Skot Tompson.

Šou će biti emitovan početkom decembra. Tokom poslednje dve godine, Pamela, koja ima velike finansijske probleme, nastupila je u nekoliko rijaliti šou programa. U Indiji je za naknadu od nekoliko stotina hiljada dolara bila učesnica tamošnje verzije „Velikog brata“, dok je prošlog Božića u Velikoj Britaniji nastupala u muzičkom teatru, u kom je izvodila pantomime.

„Prišao mi je agent i rekao da ima ponudu koju ću verovatno odbiti i pitao me kako se snalazim u pantomimama. Objasni mi je da je u pitanju pozorište i mislila sam da će biti zabavno. Dopalo mi se, shvatila sam da je to mnogo bolje nego da nastupam u bikiniju“, izjavila je Pamela.

Međutim, seksepilna plavuša je i dalje svima mnogo poznatija po stasu, a ne glasu! Naime, ona se čak 13 puta slikala za naslovnu stranu „Plejboja“, najpoznatijeg magazina za muškarce na svetu, koji izlazi već 58 godina. Pamela se za ovaj magazin prvi put skinula u oktobru 1989. godine, a poslednji put prošle godine, u 43. godini. Za poslednje skidanje je dobila 25.000 dolara. Podsećamo, Pamela je u julu 2009. bila nakratko u Beogradu na povratku iz Crne Gore. Tada je na aerodromu upoznala Inspektora Blažu, jednog od svojih najvećih obožavatelja na Balkanu.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pamela Anderson ponovo pozirala za Plejboj

Pamela Anderson rekla deci za svoj sexi snimak

Pamela traži od Obame da legalizuje drogu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Pamela glumi Devicu Mariju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump