„Profesorka“ Nataša igra uz šipku!!!

Ako neko u Srbiji može u roku od nekoliko dana po dobijanju novog radnog mesta da snimi spot u kome mu se vide gaće i igra uz šipku.

To je Nataša

Bekvalac, koja se zaposlila na fakultetu „Megatrend“, a odmah posle toga je uletela u studio kako bi snimila eksplicitne scene za svoju autorsku pesmu „Ja sam dobro“!

 

U režiji Miloša Nadaždina, lepa Nata je snimala u ne baš higijenskim uslovima, dok joj je društvo pravio maneken Vladan Miljković, s kojim uživa u erotskim scenama. I dok joj se na fotografijama vidi samo donje rublje, kako otkriva magazin „Scandal“, koji će objaviti ceo fotosešn, biće i scena u kojima novosadska barbika igra oko šipke, a koje će svi zainteresovani moći da vide u spotu. U želji da saznamo da li je imala neprijatnosti na poslu zbog novih fotografija na kojima nam je pokazala bele gaćice, kontaktirali smo sa Natašom, koja nam nije odgovorila do zatvaranja broja.

S obzirom na to da je družbenica Ćazima Osmanija na internetu već prozvana profesorkom, verujemo da će njeni potencijalni đaci i iz njenog novog spota imati šta da nauče!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša Bekvalac:“Noćni život leči sve probleme”!

Nataša Bekvalac ponovo intrigira javnost!

Nata snimila novi album


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “„Profesorka“ Nataša igra uz šipku!!!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump