Prvi javni poljubac Jelene i Save!

Nakon što je obelodanjeno da je učesnica prošle sezone „Zvezda Granda“ Jelena Vučković u vezi s bivšom rijaliti zvezdom.

Savom

Radovićem. Pomenuti par je prestao da se skriva od javnosti!

I više od toga! Počeli su da se ljubakaju, ne birajući ni vreme ni mesto, pa je tako naš paparaco ovekovečio trenutak kako se golupčići intimiziraju pre početka humanitarne akcije koju je organizovao Mića Jovanović, rektor univerziteta „Megatrend“.

– Sava je došao u pratnji Jelene na humanitarnu fudbalsku utakmicu koju su podržale brojne poznate ličnosti. Dok su čekali početak meča, oni su razmenjivali poljupce, ne osvrćući se oko sebe. Jelena je zatim prešla na tribine, odakle je ponosno posmatrala Savu, koji se svojski trudio da protivniku da gol. U pauzama, bivši ukućanin Velikog Brata je prilazio dragoj da se ona ne bi osetila usamljeno. Na licima se videlo da su veoma zaljubljeni. Kada je meč završen, Jelena je čekala Savu ispred svlačionice dok je on delio autograme dečici zbog koje su i igrali fudbal. Nakon što se Sava presvukao, par nije nastavio druženje s ostalim učesnicima, već je napustio mesto održavanja humanitarnog meča – priča za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta. Kako se vidi i na fotografijama, deluju veoma srećno, a Jeleni očigledno ne smeta što Sava iza sebe ima brak s voditeljkom Irinom Radović, za koju ga veže ćerkica Iskra.

Podsećanja radi, Jelena i Sava su u početku skrivali svoju vezu, a bivši ukućanin Velikog Brata je čak zamolio da tekst o njihovoj ljubavi ne izađe u javnost.

– Jako sam zaljubljen. Jelena je nedavno raskinula dugu vezu i imaćemo problem ako izađe tekst o nama. Ali dobro, nek me biju – priznao je Sava nedavno za „Skandal“. Kako se više ne kriju od očiju javnosti, verovatno su sredili nesuglasice sa svojim bivšim partnerima.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Irina i Sava više nisu zajedno?!

Mama Jelene Karleuše u kući „Velikog brata“

Sava Radović učestvovaće u „Survivoru“!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Prvi javni poljubac Jelene i Save!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump