Rada Manojlović snimila „Marakanu“!

Da li zbog toga što je vatreni navijač ili zbog želje da jednog dana održi koncert na istoimenom stadionu.

Tek Radmila Manojlović je nedavno snimila pesmu „Marakana“, sa kojom

će započeti promociju najnovijeg albuma!

 

Naime, Rada će za nekoliko dana premijerno otpevati pesmu „Marakana“, koja će verovatno oduševiti sve Zvezdine igrače i navijače:

– U ponedeljak će svi moći da čuju prvu pesmu sa mog novog albuma koja se zove „Marakana“. Ne bih puno da otkrivam o samoj pesmi, mislim da joj je naziv sam po sebi dovoljno zanimljiv. Dobre stvari ne treba menjati, pa su tako ovu pesmu radili, kao i većinu na albumu, Miloš Roganović i Filip Miletić, koji su se zaista potrudili da sve ispadne kako treba. Ja sam zadovoljna, a iskreno se nadam da će se moj ukus poklopiti sa ukusom publike, kao što je i do sada bio slučaj. Na ovom albumu preovladava brži ritam, što je publika i navikla da čuje od mene, ali imam i dva, tri prava narodnjaka. Imam u planu da snimim i nekoliko spotova, a jedan od njih će sigurno biti i za „Marakanu“ – rekla je Rada za „Alo!“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rada Manojlović: Krijem dečka!

Rada Manojlović slagala je milionsku publiku

Goga odbila pesmu, Rada je snimila!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Rada Manojlović snimila „Marakanu“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump