Ričard vodi Kejt da vidi „Titanik“!

Istorija se ponavlja! Istorijska filmska scena u kojoj Kejt Vinslet i Leonardo Dikaprio stoje na pramcu“Titanika“ dobiće reprizu u stvarnosti.

I to zahvaljujući ser

Ričardu Brensonu, britanskom milijarderu i vlasniku kompanije „Virdžin“.

 

Naime, Brenson je najavio da želi da zaroni na dno Atlantskog okeana i u podmornici obiđe olupinu čuvenog broda. Za to zadovoljstvo spreman je da poput ostalih turista plati 38.000 funti, a najavio je da želi da povede i Kejt Vinslet, glumicu koja se proslavila u filmu „Titanik“ iz 1997, koji je osvojio čak 11 „Oskara“.

„To je nešto što svakako nameravam da uradim. Smrtno sam ozbiljan i pozvaću Kejt da krene sa mnom. To bi zaista bilo nešto posebno, da zvezda „Titanika“ vidi pravi brod. Razgovaraću sa Kejt o tome i siguran sam da će iskoristiti ovu priliku“, rekao je Brenson.

Kejt, koja se trenutno zabavlja sa Brensonovim nećakom Nedom, glumila je Rouz u filmu koji je zaradio više od milijardu dolara na svetskim bioskopskim blagajnama. Reditelj filma Džejms Kameron je najavio da želi da u aprilu organizuje pet turističkih poseta olupini broda u sklopu obeležavanja stogodišnjice potonuća „Titanika“ i velike tragedije.

„Ričard, Kejt i Džejms će sigurno ići na prvo putovanje. Ričard želi da povede i decu na put“, rekao ne neimenovani izvor blizak milijarderu.

„Titanik“, koji je plovio u Njujork iz Velike Britanije, potonuo je 15. aprila 1912. posle sudara sa ledenom santom. Tada je poginulo 1.517 osoba i to je jedna od najgorih pomorskih katastrofa u istoriji. Olupina „Titanika“ leži na dnu Atlantskog okeana, na dubini od preko 3.800 metara.

 


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Di Kaprio i Kejt Vinslet pomogli putnici Titanika

„Titanik 2“ stiže u bioskope 2012. god.

Titanik (film 1997)- Titanik (gigantski brod)


Tagovi: [ ]

2 komentara na “Ričard vodi Kejt da vidi „Titanik“!”

 • sara zigic
  27 april, 2012, 19:50

  mnogo je tuzno Cry
  a na dnu mora gde je potonuo titanik ima dva kostura od onaj lep zaljubljen par
  i videla se haljina! IDK
  daj boze da moze da se vrate svi oni ljudi koji su stavarno bili na titaniku Angel

 • sara zigic
  27 april, 2012, 19:53

  daj boze da je natasa markovic bila na titaniku da potone jer je jebacica!jebe se za pare! Really Angry Really Pissed Soldier

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump