Ronaldo i Kluni brane Silvija!

Najbolji portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo i holivudski superstar Džordž Kluni biće pozvani kao svedoci odbrane.

Na suđenju Silviju Berluskoniju, sada već bivšem

premijeru Italije, koji je optužen da je dovodio prostitutke na svoje „bunga-bunga“ zabave!

Na listi svedoka odbrane nalazi se više od 200 imena. Tužilaštvo tvrdi da su Nikol Mineti, bliska Berluskonijeva sarandica, Lela Mora, agent iz sveta šou biznisa, i novinar Emilio Fede plaćali davojkama da dolaze na zabave koje je Berluskoni organizovao u svojoj vili u Arkoreu, nedaleko od Milana. Suđenje će početi sledeće nedelje, ali dolazak Ronalda i Klunija u sudnicu predviđen je tek za početak sledeće godine. Tužilaštvo navodi da je Nikol Mineti često na zabavama izvodila stiptiz za za Berluskonija, a da je više od 30 devojaka za prisustvovanje „bunga-bunga“ žurkama dobijalo novac, nakit i automobile. Među devojkama koje je ovaj trio regrutovao nalazi se i čuvena Karima el Mahrug, prostitutka i srcolomka iz Maroka. Ona je imala samo 17 godina kada je navodno spavala sa Berluskonijem, zbog čega je protiv bivšeg premijera podignuta optužnica. Karima tvrdi da je na jednoj od zabava bila sa Kristijanom Ronaldom, koga je gađala čašom šampanjca nakon što ju je ostavio posle seksa za jednu noć. Ronaldo je ranije demantovao da poznaje zgodnu Marokanku. Na drugoj strani, Džordž Kluni je priznao da je bio na jednoj Berluskonijevoj zabavi, a trebalo bi da posvedoči da se tada nije dogodilo ništa nezakonito.

„Bila je to jedna od najnezaboravnijih noći u mom životu“, rekao je ranije Kluni, opisujući zabavu kod Silvija.

S obzirom na to da Berluskoni više nije premijer, više neće moći da se krije iza imuniteta kao do sada, kada je izbegavao suđenja za korupciju pravdajući se neodložnim državničkim poslovima.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Premijer Berluskoni nazvao Tadića, Kluni!

Kristijano Ronaldo – pevač i maneken /video/

Džordž Kluni: Boris Tadić je lepši od mene!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Ronaldo i Kluni brane Silvija!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump