Sanja se udaje u tv emisiji!

Sanja Marinković nas i dalje obaveštava o svakom koraku vezanom za zajednički život nje i njenog partnera.

Prvo je nekoliko puta najavljivala svoje venčanje, pa

demantovala kada su mediji pisali da se udala (isto više puta), a sada je rešila da ovaj sveti čin podeli sa nekoliko miliona ljudi. Kako je izgledalo venčanje voditeljke Sanje Marinković imaćemo priliku da vidimo u novom izdanju emisije „3xDA“ koja je u nedelju u 22 časa na programu „ružičaste“ televizije.

 

 

 

Neobično zamišljena ceremonija koju je osmislio Sanjin suprug Aleksandar Uhrin sigurno će raznežiti sve gledateljke ove emisije, a muškom delu publike možda dati inspiraciju da i oni nešto slično osmisle. Ali, osim ovog venčanja koje je van konkurencije za nagradni fond, u takmičarskom delu videćemo kako su se dve mlade po prvi put čak i zbližile na snimanju ovog rijaliti šou programa, toliko da su jedne kod drugih bile najveseliji gosti. Voditeljka emisije je Aleksandra Jeftanović.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Sanja se opet nije udala!

Sanja Marinković se konačno udaje?

Sanja: Kaća mi je zabola nož u leđa /intervju/


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Sanja se udaje u tv emisiji!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump