Seka prodaje svoje venčanice!

Folk diva Svetlana Seka Aleksić daće na prodaju svojih šest glamuroznih venčanica.

Koje je nosila prošle godine kada je svom suprugu Veljku Piljkiću rekla

sudbonosno „da“.

 

Sekine haljine naći će se na aukciji na najvećem sajmu venčanja „Belgrejd veding šou“, koji će se u organizaciji časopisa „Reci da“ održati 26. i 27. novembra u novobegradskom „Bel ekspo centru“. Sav prihod od prodatih haljina biće uplaćen na račun pevačicinog humanitarnog fonda „Deci s ljubavlju“ i ona će ga predati najugroženijim mališanima bez roditeljskog staranja.

– Venčanice koje sam nosila na svojoj svadbi biće ponuđene na aukciji. Radi se o šest unikatnih haljina koje su specijalno rađene za moje venčanje. Dve je kreirao Saša Vidić, a tu su i četiri haljine koje su izrađene od kraljevske čipke, satena i svile i ukrašene su kristalima. Radujem se da i ovim putem mogu da pomognem deci koja nemaju roditelje, pa se nadam da će se mnogi ljudi odazvati ovoj akciji – rekla je Seka.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mina Kostić: Šijem svoje haljine!

Ana Stanić kreira venčanice!

Seka: Karleuša svojoj publici prodaje maglu


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Seka prodaje svoje venčanice!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump