Seve čeka dečaka?

Iako je hrvatska pevačica Severina Vučković rekla da medijima neće otkriti pol bebe koju čeka.

Izgleda da ipak takva stvar nije mogla da se sakrije! Naime, kako je objavio internet

portal “cafecam“ , Severina i Milan će dobiti dečaka.

 

Luka Marić, bivši urednik informativnog programa Televizije „Avala“, iz svojih izvora otkrio je da će biti prvo pa muško,ali Severina ovakve informacije nije komentarisala i verovatno do porođaja neće ni pričati o tome. Komentar nije dao ni njen menadžer Tomica Petrović, koga smo pokušali da dobijemo ne bi li nam potvrdio ili demantovao informaciju koja se pojavila na internetu.

Podsećanja radi, Severina će se poroditi u Splitu i to joj je bila želja jer je i ona tamo rođena.

– Sada imamo predivnu novu bolnicu u Splitu, a i ja sam rođena u starom porodilištu. Volim more i najviše bih volela da se i naše dete rodi na Jadranu – rekla je Seve i izjavila da nema potrebu da oblači venčanicu.

-Što se Milana i mene tiče, naša veza je ozakonjena. Većina žena se venčava da bi bila u venčanici, a ja sam je do sada više puta oblačila – rekla je Vučkovićeva.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pomirili se Seve i Milan

Seve reklamira dečju garderobu!

Seve pevala u Makedoniji za doček Nove!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Seve čeka dečaka?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump