Soraja se valjala u perju!

Najprsatija učesnica „Velikog brata“ i dalje ne prestaje da svoje isteknute atribute „deli“ sa ostatkom nacije!

Povodom takmičenja za titulu „Najzečica godine“, koje će u

subotu početi na Televiziji „Pink“, u Sarajevu je nedavno održano druženje „zečica“ koje su krasile naslovnice „Plejboja“, a među njima se nalazi i Soraja Vučelić.

 

Devojke su rešile da se opuste, pa su tako u jednoj od soba organizovale žurku sa šampanjcem i puno perja u kojem su se zanosno valjale. Bivša ukućanka Velikog Brata je izjavila da je do pomenute titule stalo svima i da se sve devojke bore za nju kao lavovi, pa tako ne treba da čudi ni što su se mnoge cice zarad slave uvaljale i u perje. Sva sreća, pa je katran izostao!

– Svaka od nas smatra da će pobediti i nijedna od nas se ne da bez borbe. Šteta što kamere nisu zabeležile proslavu mog rođendana, na kojoj su se devojke potukle. Ja sam kao slavljenica ostala po strani – otkrila je Soraja.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Soraja u provodu!

VB: Soraja i Nirmal prekinuli prijateljstvo

Ema: Soraja je dvolična!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Soraja se valjala u perju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump