Tanja napustila snimanje „Trenutka istine“

Nakon što je napustila kompaniju “Pink“, Tatjana Vojtehovski imala je dogovor sa Željkom Mitrovićem da se emisija “Trenutak istine“.

Koju ona vodi, emituje

do Nove godine, ali je falila još jedna emisija, koja je trebalo da bude snimljena ovih dana.

 

Međutim, Tanja se na samom snimanju predomislila! Naime, kako „Alo!“ saznaje, ona je pre nekoliko dana otišla da snimi poslednju emisiju, koja će se emitovati pred Novu godinu, i zbog hladnoće u studiju okrenula se i otišla kući.

– Cela ekipa koja radi na emisiji čekala je Tanju Vojtehovski u dogovoreno vreme i ona se pojavila jer je takav bio i njen dogovor sa Željkom. U studiju je bilo hladno i ona nije pristala da radi pod tim uslovima. Dugo smo stajali i čekali da počne sa najavom i snimanjem, međutim, ona se na kraju okrenula i otišla. Ne znam da li će se snimanje ponoviti, ali kao glavni razlog njenog napuštanja studija naveli su nam uslove pod kojim nije mogla da radi, tačnije hladnoću u studiju – priča za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta.

Kako bismo lično od Tanje Vojtehovski čuli da li su naše informacije tačne, pozvali smo bivšu potpredsednicu „Pink medija grupe“, koja nam je rekla da je snimanje odloženo zbog tehničkih razloga.

– Ja sam sa Željkom imala dogovor da se „Trenutak istine“ emituje i snima do Nove godine i naravno da sam pristala. Ostala je ta jedna emisija, koja nije snimljena samo zbog tehničkih razloga – izjavila je Tatjana za naš list.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tanja završila, Nina se priprema za „Trenutak istine“!

Tanja Vojtehovski napustila Pink!

Tanja Vojtehovski raskinula s dečkom!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Tanja napustila snimanje „Trenutka istine“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump