Tanja Savić pred razvodom!

Iako je dolazak Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića iz Australije u Srbiju delovao idilično.

Stvari u njihovom braku i nisu tako sjajne i bajne, pa folk

pevačica ovih dana razmišlja o razvodu!

 

Naime, pevačicin brak je trenutno veoma klimav, a uzrok je Tanjina nedavna prijava protiv muža zbog nasilja u porodici i kidnapovanja deteta! Savićeva je Dušana pre tri dana prijavila policiji jer je navodno mislila da će njihovog sina Maksima odvesti u Australiju bez njenog znanja.

-Tanja i Dušan su imali žučnu svađu u kući njenih roditelja u selu Radinac i nakon toga Dušan je njihovog sina Maksima stavio u automobil i otišao u nepoznatom pravcu. Ona se uspaničila i pozvala Policijsku upravu Smederevo, prijavivši da joj je odneo i 5.000 evra, nakon čega su oni odmah pozvali Dušana i objasnili mu da dete ne sme da izvede iz zemlje bez pristanka drugog roditelja – priča za „Alo!“ izvor iz policije i dodaje da se Tanjin suprug uz pomoć nadležnih organa vratio kući!

Inače, o incidentu je obavešten i tužilac, koji je ocenio da to nije krivično delo. Međutim, kako tvrde izvori bliski mladoj pevačici, iako je odlučila da u prvom trenutku oprosti svom suprugu, već sutradan se zamislila nad svojom situacijom i počela da razmišlja o razvodu.

– Incident je Tanju uplašio! Shvatila je da su došli u veliku bračnu krizu i da u budućnosti može da se ponovi slična situacija, te da ne zna kako bi to podnela. Zbog toga je kako sam čuo izjavila da razmišlja da se razvede i tako predupredi sve potencijalne probleme – rekao je naš izvor blizak Savićevoj.

Do njenog komentara nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja jer se nije javljala na telefon niti je odgovorila na naš SMS.

Podsećanja radi, Tanja i Dušan su se nedavno vratili iz Australije, gde Jovančević živi od rođenja, i doveli sina Maksima, koji otkako se rodio nije imao prilike da upozna Tanjinu porodicu. Par je najavljivao zajednički skori povratak u „zemlju kengura“ zbog Dušanovih poslovnih obaveza, ali pitanje je šta će sada biti sa tim planom.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tanja Savić rodila sina!

Tanja Savić je trudna!

Tanja Savić se udaje!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Tanja Savić pred razvodom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump