Tanja, šta pričaš?!

Izgleda da pevačica Tanja Savić nije dobro osmislila kako će da odgovori medijima zašto je muža prijavila policiji, jer se upetljala u svoju „mrežu“!

Naime, Tanja Savić je

u ekskluzivnom intervjuu za magazin „Stori“ prvo rekla kako dušebrižnici iznose gluposti o njenom životu i izmišljaju da je supruga prijavila policiji, pa onda da će možda jednog dana o toj temi opširnije da priča, a potom da je u stanicu išla da vadi pasoš.

– Dušebrižnicima koji iznose takve gluposti, akojime očigledno ne vole, poručila bih da Dušanovoj i mojoj ljubavi ništa ne fali – rekla je na samom početku pevačica, a onda nastavila zanimljivim tokom.

– Ne želim ništa da demantujem, niti da potvrdim, ali možda ću jednog dana o toj temi opširnije da pričam. Neću da kažem ni da li su takve tvrdnje istinite ili nisu jer je reč o mom privatnom životu koji zaista ne bi trebalo nikoga da zanima – odgovorila je Tanja na pitanje da li je njen suprug hteo da otme njihovog sina Maksima i odvede ga u Australiju.

Da Tanjina priča bude još zanimljivija, nakon ovakvih reči, pevačica je nastavila s prvobitnom pričom:

– Da, Dušan i ja smo išli u policijsku stanicu zajedno zbog toga što sam želela da izvadim pasoš. Možda nas je neko veoma maštovit video i smislio priču.

E, Tanja, Tanja… baš si maštovita!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Tanja Savić rodila sina!

Tanja Savić reklamira pogrebnu opremu!!!

Tanja se vratila sa odmora zbog stomačnog virusa!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Tanja, šta pričaš?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump