Verili se Viktor i Sunčica

O tome da je posle svađe sve slađe, svedoči ljubavna priča našeg poznatog tenisera Viktora Troickog i njegove devojke, manekenke Sunčice Travice.

Oni su raskinuli

prošle godine, pa se ove pomirili, a potom krajem oktobra ponovo prekinuli vezu, nakon čega je usledila veridba!

– Prošlog ponedeljka, Viktor Troicki i njegova devojka Sunčica Travica su u jednom beogradskom klubu sa prijateljima rezervisali najveći separe. Sunčica je preko menadžera naručivala pesme, a Viktor je od prodavaca koji u klubu prodaje ruže kupio sve cveće i dao svojoj devojci. Teniser je poručio stari hit Harisa Džinovića „Ja bih opet samo s tobom“, sa prvim taktovima podigao je Sunčicu, a kada je spustio, spustio se na jedno koleno i zaprosio je. Sunčica je naravno rekla „da“ – izjavio je za nedeljnik „Skandal!“ izvor blizak Viktoru i Sunčici. Juče smo pokušali da kontaktiramo s poznatim parom, ali do Sunčice nismo uspeli da dođemo, dok je Viktor bio nedostupan do zatvaranja broja.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Viktor i Sunčica ponovo zajedno!

Viktor Troicki i Olja Crnogorac u vezi?!

Enrike Iglesas i Ana Kurnjikova se verili!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Verili se Viktor i Sunčica”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump