Vlada: Natašu nisam usrećio u ljubavi!

Iako mu je u mladosti prijalo da puni novinske stupce svojim ljubavnim avanturama, poznatom rukometašu Vladi Mandiću.

Sve više smeta

reputacija plejboja. To i ne treba previše da čudi ako se zna da se u međuvremenu oženio, dobio ćerku, ali i rešio da se politički angažuje!

 

– Sigurno je da mi je kada sam bio mlađi u nekim trenucima prijalo šta god da se napiše o meni, da se ne lažemo. Sada imam 31 godinu, otac sam, bavim se nekim ozbiljnim poslom i više mi stvarno ne prija da me stavljaju u takav kontekst. Na kraju krajeva, većina tih devojaka koje vezuju za mene su danas udate, imaju decu, pa mi je glupo što se i dalje piše o tome. U međuvremenu sam se promenio, uozbiljio i malo mi je to postalo dosadno. Voleo bih da se više piše o mojim uspesima u sportu.

Letos si prešao iz Vojvodine u Partizan?

– Vratio sam se rukometu posle pauze od dve, tri godine. Sa Vojvodinom sam osvojio kup, sa Partizanom Superkup i ušao u Ligu šampiona. Mislim da sam čak najtrofejniji igrač u Srbiji. Vratio sam se u Partizan zato što volim taj klub i kad već igram rukomet, igraću u najboljem timu još neko vreme, a onda se povlačim iz sporta i posvećujem porodičnom poslu.

Pisalo se da si se nedavno pomirio sa bivšom devojkom Kristinom Bekvalac?

– Kristina i ja se poznajemo 10 godina. Bili smo kao klinci u velikoj ljubavi i ona mi je ostala u veoma lepom sećanju. Često se čujemo i dobri smo prijatelji, ali nije bilo ništa od pomirenja. Mislim da ne treba kvariti to što smo ona i ja imali ranije, što bi rekao Čola: „Ništa ja tu ne bi‘ dirao“. Verujem da ćemo uvek biti u dobrim odnosima i uvek bih joj se našao u životu, a verujem i ona meni.

Ti si upoznao njenu sestru Natašu Bekvalac sa Dačom Ikodinovićem.

– Sa Dačom sam se družio dok smo se Kristina i ja zabavljali i tako su se nekako njih dvoje i povezali. Žao mi je što nisu opstali jer mislim da su super par i dobri su likovi. Eto, izgleda da Nataši nisam doneo sreću u ljubavi.

Mnogo godina kasnije, spojio si Natašu i sa svojim drugom Ljubom Jovanovićem.

– Upoznao sam ih, ali mislim da je malo nezahvalno da komentarišem odnos dvoje ljudi. Ljuba je moj dobar prijatelj, Natašu isto znam dosta dugo, a šta je tu bilo moraćeš njih da pitaš.

Kako je došlo to toga da se oženiš?

– Oženio sam se u Novom Sadu. Jelena je fina devojka iz dobre porodice. U tom periodu sam bio prezauzet brigom oko oca, tako da mi je bila potrebna mirna luka i oženio sam se zbog toga.

Zašto ste se razišli?

– Ja malo imam naglašen osećaj za slobodu, a malo koja žena to razume. Nisam se još zvanično razveo jer takve stvari ne treba prelamati preko kolena.

Misliš da postoji šansa da se pomirite?

– Sigurno da postoji, čim puštam vreme da učini svoje.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša u vezi sa Cecinim bivšim?!

Kristina Bekvalac i Ilija Bozoljac u vezi!

Nataša snima spot za pesmu „Dve u meni“


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Vlada: Natašu nisam usrećio u ljubavi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump