Vladimir i Bojana pred razvodom?!

Još jedna potvrda da je ovo godina u kojoj se brakovi raspadaju stigla je od izvora navodno bliskog golmanu Partizana Vladimiru Stojkoviću.

I njegovoj supruzi Bojani, koji tvrdi da je

popularni par pred razvodom jer je poznata manekenka mislila da njen suprug nema novca, te da joj neće priuštiti obećanu vilu!

 

– Poslednjih nedelja imali su nekoliko žestokih svađa. U jednom trenutku, Bojana ga je napustila. Nekoliko dana je provela kod drugarice sa detetom, a Vladimir nije znao gde su mu žena i sin. Bojana se čak i sa advokatom konsultovala, a bila je ljuta jer je mislila da je pare koje je zaradio dok je igrao u insotranstvu potrošio i da neće moći da kupe kuću. Vladimir je molio da se urazumi i vrati sa detetom, a njen uslov je bio da joj preda sve svoje kartice kako bi se uverila da novac nije potrošio. Kada je to učinio, Bojana je pristala da se vrati pod određenim uslovima, koje je on prihvatio – za nedeljnik „Scandal!“ je ispričao izvor blizak paru, a u daljem tekstu navedeno je da Bojana i Vladimir sa sinom žive u kući koju za njih rentira FK Partizan, dok je on njoj odavno obećao vilu na Dedinju.

Zbog svega toga, Vladimir je veoma utučen.

– Vladimir se požalio prijateljima iz kluba da veoma voli Bojanu, ali mu se ne dopada njen način života. On bi voleo da ona više vremena provodikod kuće,umesto što je na svim modnim revijama i gradskim dešavanjima – zaključio je izvor.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pomirili se Bojana i Vladimir Stojković!

Bojana i Vlada pomirili se pred Bogom!

Drama Bojane Stojković pred reviju


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Vladimir i Bojana pred razvodom?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump