Anđa posle Bosne snima u Avganistanu!

Ona ne može da miruje! Do premijere njenog rediteljskog prvenca „U zemlji krvi i meda“ ostalo je još nešto više od dve nedelje.

A Anđelina Žoli je najavila da će snimiti

film i o položaju žena u Avganistanu!

 

Holivudska diva ima ovih dana pune ruke posla nakon tužbe jednog hrvatskog novinara da mu je ukrala ideju za film, čija je tema ljubav muslimanske i Srbina u ratom zahvaćenoj Bosni i Hercegovini!

„Razmišljala sam i meditirala o nasilju među ženama, koje je međunarodna tema, o izostanku intervencije i tome kako neki ljudi koji su uvučeni u rat izađu jači, dok drugi budu potpuno slomljeni“, rekla je Anđelina najavljujući da će posle filma o ratu u bosni i Hercegovini snimiti film o položaju žena u Avganistanu. Podsećamo, Anđelina je ambasador dobre volje UN-a i do sada je u nekoliko navrata posećivala Avganistan, Libiju i BiH.

Na internetu se pojavilo još nekoliko video-klipova iz filma. U njima glavna glumica Žana Marjanović, koja igra muslimanku Ajlu, planira bekstvo iz logora i zbližava se sa srpskim vojnikom Danijelom (Goran Kostić). U scenama se vide još i Branko Đurić Đura, Goran Jevtić, Rade Šerbedžija..


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Prikazan trejler za Anđin film!

Anđa snima film o Kejt?!

Anđelina ipak snima u Sarajevu!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Anđa posle Bosne snima u Avganistanu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump