Balkan u Njujorku!

Anđelina Žoli (36) je na pretpremijeri svog rediteljskog prvenca u Njujorku okupila zvezde filma „U zemlji krvi i meda“.

A to je ujedno bila prilika da brojni glumci s Balkana

prošetaju pravim crvenim tepihom prvi put u karijeri.

 

Blicevi su sevali ispred bioskopa na Menhetnu, a Anđelina, jedna od najlepših žena na svetu, iskoristila je priliku i da se fotografiše samo sa muškim delom ekipe. Društvo su joj između ostalih pravili Rade Šerbedžija, Goran Kostić, Nikola Đuričko, Goran Jevtić, Miloš Timotijević, Branko Đurić… Kako su ranije izjavljivali neki od članova ekipe, Anđelina je celokupnu ekipu filma okupila o svom trošku u Njujorku.

Film koji je tokom snimanja izazvao brojne kontroverze govori o ljubavi srpskog vojnika i muslimanke u logoru tokom rata u BiH.

„Ovo je rat naše generacije. Ovo je kao što znate bio najveći genocid u Evropi još od Drugog svetskog rata. Izabrala sam domaću ekipu glumaca jer sam mislila da o ovom ratu nije dovoljno ispričano. Znam da je ovo težak film, ali tokom dva sata gledalac prolazi kroz nešto veoma teško što su ovi ljudi preživljavali godinama. Njihova iskustva su teža od bilo kakvog filma“, rekla je Anđelina u intervjuu koji je dala Kristijani Amanpur, poznatoj novinarki koja je ranije izveštavala s Balkana. Anđa je istakla i da ne planira da se uda za dugogodišnjeg partnera Breda Pita, s kojim ima šestoro dece. Ona je pozirala i s Bredovim roditeljima i ženskim delom ekipe.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđa posle Bosne snima u Avganistanu!

Anđelina ipak snima u Sarajevu!

Anđelina odgovorila udruženju „Žene žrtve rata“


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Balkan u Njujorku!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump