Brena održala koncert u Sofiji pred 20.000 ljudi

Da i u šestoj deceniji života ima čime da se podiči pored neosporno odličnog glasa, Lepa Brena je pokazala na koncertu u dvorani „Armez“ u Sofiji.

I to pred 20.000 ljudi!

Kako je ovaj koncert bio replika skorašnjih u „Beogradskoj areni“ u smislu scenskog nastupa, repertoara i garderobe, pripadnici jačeg pola su mogli da uživaju i u izgledu poznate pevačice. Naime, Lepa Brena je na radost mnogih otkrila svoje butine i tako pokazala da su za nju pedesete najbolje godine, a publika nije bila uskraćena ni za ples kojim je pevačica još jednom dokazala da je u punoj formi.

Koncert u Sofiji Brena je započela pesmom „Uradi to“ u identičnom kostimu kao u „Areni“, a potom se obratila publici:

– Moj najlepši rođendan dočekala sam ove godine na koncertu u Beogradu 20. oktobra, a drugi po redu najlepši koncert je ovaj u Sofiji. Učinili ste me srećnom i ponosnom i da znate da ćete kao publika i kao nacija ostati zauvek u mom srcu – izjavila je pevačica pred prepunom dvoranom.

Budući da su na dan Breninog koncerta u Sofiji bila zakazana još četiri, između ostalih i nastup Vanese Mej, pevačica je napravila nezapamćenu atmosferu i pokazala da je i dalje jedna od najvećih inostranih zvezda u Bugarskoj. Podsećanja radi, Lepa Brena je 1990. godine na koncertu na stadionu „Vasil Levski“ u Bugarskoj stigla helikopterom i od tada drži rekord od 90.000 posetilaca.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lepa Brena ipak održala koncert u Istri

Brena ponovila „Arenu“!

Seka Aleksić održala humanitarni koncert


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Brena održala koncert u Sofiji pred 20.000 ljudi”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump