Brena ponovila „Arenu“!

Popularna pevačica Lepa Brena je posle uspešnih koncerata u Beogradu napravila spektakl i u Nišu.

U prepunoj dvorani „Čair“. Kao i u „Beogradskoj areni“, direktorka „Grand

produkcije“ se pojavila u stilu Lejdi Gage i otvorila koncert pesmom „Uradi to“.

 

Pored brojnih igrača i pratećih vokala iz grupe „Bjuti kvins“, kao specijalna gošća na scenu je izašla i Milica Todorović. Publika je sve vreme đuskala uz stare, ali i nove pesme poput „Mače moje“, „Briši me“, „Ti si moj greh“, „Zrno bibera“… Fanovi popularne pevačice koji su zauzeli mesto ispred bine bili su ispisani po licu i rukama njenim inicijalima, a neki su imali i majice sa njenim likom! Publika je više od dva sata uglas pevala sa Brenom.

S obzirom na to da je folk legenda imala uspešne nastupe u Beogradu, Nišu i Bugarskoj, sve je spremno i za svetsku turneju. Naime, Lepa Brena će u Americi napraviti petnaestodnevnu turneju i skoro da su sve karte rasprodate za njene velike nastupe. Kako je najavila, ona će sve koncerte u SAD početi kao i u Srbiji, oko 21 čas, budući da nastupa u velikim halama i s ozbirom na to da želi da u spektaklu uživaju sve generacije, što ne bi bilo moguće kada je reč o nastupima u klubovima, gde program počinje iza ponoći. Gospođa Živojinović će i Novu godinu proslaviti radno, i to u Petrovcu na moru.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Brena na večeri sa gradonačelnikom!

Brena i Halid oduševili Parižane!

Lepa Brena puni stadion u Temišvaru!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Brena ponovila „Arenu“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump