Cecini fanovi isprozivali JK!

Nakon što je JK na svoj „fejsbuk“ profil okačila fotografiju na kojoj svojim „luj viton“ cipelama gazi tužbu što joj je Ceca Ražnatović poslala.

A pored koje se nalaze dve rolne

toalet papira, fanovi Ražnatovićeve smislili su dobar odgovor na ovakvu prozivku.

Obožavaoci Cecinog rada su napravili parodiju na potez Karleuše i otkucali „tužbu“ koju je pop diva uputila, a „tuženi“ su:

1. Grad Skoplje i žitelji Skoplja, Makedonija, koje zastupa ovlašćena agencija za prevoz neophodne opreme iz Beograda za održavanje scensko- vizuelnog spektakla kojim će Jelena Karleuša pokazati koliko je moćna na terenu u odnosu na Svetlanu Ražnatović.

2. Svi državljani Australije zato što nisu ispoštovali dolazak „najveće pop dive“ na svetu i šire.

3. Grad Kraljevo, kojeg zastupa gradonačelnik Ljubiša Simović, jer nije uručio počasnu zahvalnicu za nikad dodeljenu humanitarnu pomoć.

4. Grad Beograd, kojeg zastupaju čelnici „Beogradske Arene“, zato što su smišljeno sprečio Jelenu Karleušu da na jednom mestu okupi 20.000 ljudi.

5. Svetlana Ražnatović, koju zastupa njena publika, zato što je dva puta napunila „Boris Trajkovski“, Ušće, „Marakanu“, „Tivoli“, „Borac“, „Gospodarsko Razstavišće“, „Pionir“, „Tašmajdan“, „Spens“, „Zlatorog“, Igalo, „Sajam“ i zbog svih drugih solističkih koncerata, jer prave dive moraju da budu svesne činjenica da u celoj karijeri imaju pravo na samo jedan koncert u polupraznoj Areni.

6. Planeta zemlja, zato što u svakoj državi postoji barem jedan pevač koji je ukrao, plagirao i neovlašćeno koristio originalne pesme Jelene Karleuše – napisali su Cecini fanovi i, baš kao i na Jeleninoj slici tužbu gazili cipelama, a pored stavili dve rolne toalet papira.

E, na ovakvim fanovima Ceci mnogu svi da pozavide!

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Cecini novi hitovi stižu pred leto!

Verni Fanovi pevaju za Cecu!

Jk nijedan, a Ceca dva koncerta u Skoplju!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Cecini fanovi isprozivali JK!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump