Darija ispala jer se zamerila žiriju?!

Fanovi Darije Lukić, jedne od najzapaženijih takmičarki u šouu “Prvi glas Srbije”.

Ogorčeni su na članove žirija jer smatraju da su mladu pevačicu izbacili zbog

toga što im se u prošlom krugu zamerila, tačnije – reagovala je na njihove kritike!

 

Naime, Darija je prošle subote pevala pesmu Zorice Brunclik, ali se njena interpretacija Leni Kovačević, Saši Miloševiću Maretu i Vladi Georgievu nije dopala. Ljuta jer su joj uputili kritike, Lukićeva je istom merom prokomentarisala žiri i odlučila da i ovaj put otpeva nešto narodno i pokaže kako ume da peva i domaće numere. Tako je Darija izašla na scenu i izvela hit Lepe Brene “Uđi slobodno”, što se sudijama ovog puta dopalo, ali je na kraju ipak eliminisana iz daljeg takmičenja.

– Darija, ti si na početku bila naš favorit i to smem da kažem. Imali smo priliku da te uglavnom slušamo u pesmama na engleskom, tek se sad u ove dve emisije dogodilo da te na pravi način čujemo na srpskom. Ne želim da očajavaš što ispada da ti pevanje na srpskom jeziku ne leži, naprotiv, ti ćeš se izboriti sa tim sitnicama koje kvare tvoj izgovor. Imaš fantastičan glas i mislim da si ostavila fenomenalan utisak na publiku – zaključila je Lena, a slične komentare dale su i njene kolege.

Podsećanja radi, posle kritika koje je dobila prošle nedelje od “strašnog suda”, Darija je u razgovoru sa voditeljkom prokomentarisala:

– Žiri je rekao svoje mišljenje, ima prava na to, ali ne smatram da ne umem da pevam i narodnu muziku. Pevala sam narodnjake i oni su mi u duši, a na to sam ponosna. Ne slažem se sa žirijem – odgovorila je kandidatkinja na kritike.

Nakon konačne odluke žirija da Lukićeva napušta takmičenje, forumi i stranice Darijinog fan tima na “fejsbuku” preplavljeni su negativnim komentarima na račun “strašnog suda”.

“Sramota! Kakav je to komentar da devojka bolje peva na engleskom i da ne ume da izgovori suglasnike i samoglasnike. Stvarno sramota!”, glasi jedan od komentara na forumu.

Kada smo kontaktirali s Darijom i upitali da li smatra da je ispala jer se zamerila ljudima kojima nije smela, rekla je:

– Ja sam se potrudila da dam svoj maksimum u svim zadacima i sud je takav kakav jeste. Ali idemo dalje, show must go on. Publika će sigurno imati priliku da se druži sa mnom. Neke kritike su mi smetale, neke su me pogodile, a neke su mi bile od velike koristi. One kritike koje su se odnosile na izgovor mog maternjeg jezika su mi zasmetale. Mada, sve kritike svih članova žirija poštujem i pozdravljam – izjavila je za naš list Darija Lukić.

U želji da čujemo i komentar jednog od člana žirija, kontaktirali smo s Lenom Kovačević, koja kaže:

– Smatram da nam se niko od kandidata, ukljućujući Dariju, nije nikada “zamerio”. Ovo su mladi ljudi, pred kojima je tek vreme kada će imati prilike da se nađu u različitim situacijama i da okuse “muzički život”; naučiće da se nose sa svim što ovakav život donosi, i pozitivnim i negativnim stranama ovog poziva. Ovde odlučuju nijanse, publika je dala svoj glas, a naše je da budemo pravični i donesemo odluku na osnovu toga kako se kandidat snađe i pokaže u duelu – rekla je za “Alo!” jedina dama u žiriju.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dvor: Ispala Mika Kostić!

Dragana i Mina prestale da se druže?

Jelena peva u finalu „Elit model luka“!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Darija ispala jer se zamerila žiriju?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump