Demi sa „klinca“ prešla na bogataša!

Ljubav je neuništiva!

Holivudska glumica Demi Mur (49) je samo dve nedelje nakon što je objavila da se razvodi od Eštona Kučera (33) pronašla novog dečka, i to ni manje ni

više nego milionera Skota Vinsenta Borbu, vlasnika kozmetičke kuće „Borba“.

 

Ako ništa drugo, Skot je makar stariji pet godina od Eštona, koji se posle šest godina braka pokazao kao neiživljeni „klinac“ jer je uhvaćen u preljubi sa jednom plavokosom starletom u hotelskoj sobi.

Skot Vinsent Borba je često u društvu slavnih klijentkinja. On i Demi se poznaju odranije, a u poslednje vreme su se veoma zbližili i odlučili su da svoje prijateljstvo pretvore u romansu.

„Oni su prošle nedelje počeli da se zabavljaju. Dugo se poznaju, a Skot je bio uz Demi sve vreme dok je prolazila kroz pakao i probleme sa Eštonom. On je već navikao da svoj ljubavni život drži u tajnosti jer je često u društvu zvezda koje su njegove klijentkinje. Ipak, u potpunosti je izgubio glavu za Demi i njihova veza ima potencijal“, rekao je izvor blizak paru za portal „RadarOnline.com“.

Tako je Demi brzo našla utehu u drugom muškarcu. Šuškalo se da je njen brak s Eštonom bio u krizi još i pre nego što je otkrivena njegova švaleracija. Navodno je Demi takođe švrljala u braku, odnosno imala ljubavne afere sa nekoliko dama. „Dejli mejl“ je pozivajući se na dobro obaveštene izvore preneo da su Demi i Skot zapravo samo „platonski prijatelji“:

„Nemam komentar o svom privatnom životu“, poručio je Skot, koji se u mladosti sa velikim uspehom bavio manekenstvom.

„Ono što najviše volim kod lepote jeste to što se nalazi u sredini između nauke i mode, iz kojih crpi inspiraciju“, rekao je on.

U međuvremenu, Ešton je tokom nedavnog Dana zahvalnosti posetio je rodni grad u Ajovi. Viđen je jedne večeri kako luduje po barovima sa prijateljima.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Demi poludela zbog Rijane!

Demi i Ešton u bici za 290 miliona dolara!

Neće da ide na lečenje!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Demi sa „klinca“ prešla na bogataša!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump