Dino: Ceca mi je dužna za pesme!

Ne sleže se prašina oko Dina Merlina! Naime, pop zvezda koja je nedavno napunila tri „Beogradske arene“ .

I tako napravila rekord svojevremeno je optužila Svetlanu

Cecu Ražnatović da mu duguje novac za pesme koje je on napisao, a ona snimila!

 

Bosanski kantautor je autor nekolicine hitova najveće folk zvezde na Balkanu, ali mu, kako on tvrdi, za to nije dat ni novac, a ni priznanje, s obzirom na to da na njenim albumima snimljenim devedesetih godina nije ni potpisan:

– Pesme „Znam za jedan grad, zove se Beograd“, „Zaboravi“ i „Žarila sam žar“ Ceci sam dao negde oko nove 1991. godine u hotelu u Cirihu, kada je njen partner bio Haro Samardžić, čovek u koga je bila veoma zaljubljena, a meni je bio simpatičan. Kada su ponudili novac, ja sam rekao: „Ne, ove pesme su veliki hitovi i ja želim tantijeme.“ Oni su sakrili ko je autor i na neki način me oštetili, a Ceca me je pozvala jer je želela da joj radim novu ploču. Rekao sam joj da prvo izmiri dugove, a kako nisam od onih koji spuštaju slušalice, jednostavno sam tada obavio razgovor od tri-četiri minuta, koji je njoj kasnije poslužio za priču kako se redovno čuje sa mnom i kako uredno sarađujemo. To je notorna neistina. I kad bi mi prišla na koncertu, ne znam kako bih reagovao, ali sam dovoljno organizovan čovek da na koncertima imam ljude koji paze ko može da mi priđe. Ceca ne može – rekao je svojevremeno Dino za bosanske medije, a preneo „Puls“.

U želji da saznamo i Cecinu stranu priče, pokušali smo da kontaktiramo sa njenom PR službom, ali ih nismo dobili.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zašto je Ceca dala pesmu Romani?

Ceca piše sebi pesme!

Ceca otkrila: Prioritet mi je album!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Dino: Ceca mi je dužna za pesme!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump