Doktor Boki i mister Jovanovski

On je svoje obećanje ispunio!

Kada je fanove obavestio da će imati priliku da ga vide i kao pravog muškarca, Bojan Jovanovski je bio siguran da će fotografija koju je

snimio oduševiti i one koji ga ne vole.

 

Naime, Boki 13 je došao na ideju da naslovna fotografija sa njegovog albuma bude snimljena tako da bude pola muškarac, pola žena!

– Ovaj album pomera granice, pa će tako i ova fotografija, nadam se. Dajem slobodu ljudima da sami odluče koji im se Bojan Jovanovski više dopada, da li Bojan bez šminke obučen u muško odelo ili Boki 13 koji na sceni kao plavuša uvek blista. Ovim albumom planiram da ubedim ljude da bar na sekund pogledaju svet mojim očima i shvatiće da sve ovo što radim ima samo jedan cilj, a to je osmeh i uživanje u životu – rekao je makedonski šoumen, čija kampanja za novi album uskoro počinje, a njen naziv je „Ne plaši se ogledala“.

– Upravo taj naziv karakteriše ovu fotografiju i ima jasnu poruku, a to je da ljudi ne treba da se plaše gledanja u ogledalo – izjavio je Jovanovski.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Boki 13 pokazao sise!!!

Bradati Boki 13!

Boki 13 je opet Bojan!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Doktor Boki i mister Jovanovski”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump