Fatalna Lindzi!

Ona pomera granice! Glumica Lindzi Lohan (25) je bez sumnje jedna od najkontroverznijih zvezda koja se skinula za „Plejboj“.

Najpoznatiji magazin za muškarce!

 

Na internet je procurela fotka naslovne strane magazina i njoj Lindzi pozira gola sedeći iza crvene stolice, koja je urađena u obliku logoa magazina. Podsećamo, kontroverzna Lindzi je za slikanje u „Plejboju“ dobila milion dolara, a fotografisanje je moralo da se uradi dva puta jer gazda Hju Hefner nije bio zadovoljan prvim setom fotki.

Na naslovnoj strani januarskog izdanja „Plejboja“ Lindzi na sebi ima samo crne cipele sa visokim štiklama, dok su joj strateški delovi pokriveni. Plavokosa glumica, koja još nije odslužila kaznu društveno-korisnog rada zbog vožnje pod dejstvom alkohola i droge, planirala je da svoje razgolićene fotke pokaže u jednoj tok šou emisiji.

„Čitav set fotografija je uređan kao omaž Merilin Monro. Dobro su ispale nakon što sam bio skeptičan posle prve ture“, rekao je Hefner.

Tabloid „Star“ je objavio i izvode iz Lindzinog dnevnika iz kojih se vidi da je ona do ušiju bila zaljubljena u glumca Hita Ledžera, australijskog glumca koji je 2008. preminuo od prevelike doze lekova protiv nesanice, depresije i bolova.

„Danas je Hit umro. Ja sam zaljubljena u njega. On je bio ljubav mog života. On je bio sve što sam oduvek tražila, pa i više. Želim da ga čujem kako se smeje i da me zagrli“, napisala je Lindzi u dnevniku 22. januara.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lindzi Lohan i izdržavanje zatvorske kazne

Lindzi Lohan osuđena na 90 dana zatvora

Film o Lindzi Lohan


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Fatalna Lindzi!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump