Goca Tržan ulazi u „Parove“?!

Već nekoliko dana, aktuelna tema je sveže razvedena Goca Tržan, koja je u ljubavnoj vezi sa 14 godina mlađim dečkom.

Bubnjarom Radomirom – Rašom

Novakovićem.

 

Da stvar bude još zanimljivija, kako smo saznali od izvora bliskog produkciji TV „Hepi“, pevačica je pregovarala sa čelnicima te televizije za ulazak u rijaliti „Parovi“. S obzirom na to da je Tržanova javno prošetala novog dečka, predpostavlja se da će sa njim i ući u taj šou, koji uskoro počinje.

– Razgovarali smo sa mnogim poznatim ličnostima. Ko ulazi u rijaliti i dalje je tajna, ali je sigurno da će gledaoci biti oduševljeni izborom – kažu u produkciji Televizije „Hepi“.

U želji da čujemo i komentar bivše gospođe Marinković, kontaktirali smo s njom i ona nam je rekla da ne planira da uđe ni u jedan rijaliti šou, ali da postoji mogućnost da se predomisli.

– Ući ću u rijaliti ako mi daju 100.000 evra – izjavila je za naš list Goca.

I ove sezone, učesnici će uživati u vili Laneta Gutovića i imaće na raspolaganju sve što požele, od posluge do pedikira, frizera, masera, a o iću i piću da i ne govorimo. Za sada se još drži u tajnosti kolika će biti glavna nagrada, ali, kao i prethodne sezone, i ove će takmičari morati da se bore za povećanje glavne nagrade tako što će izvršavati zadatke koje će im produkcija zadavati.

Podsećanja radi, u prvoj sezoni „Parova“ glavnu novčanu nagradu osvojili su karatista Miloš Vuković i njegova tadašnja devojka Zorica Dukić, a za dlaku je 250.000 evra izmaklo pevačici Slađani Delibašić i njenom dečku Igoru Matiću.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Goca Tržan nagrađena na festivalu pisaca!

Goca Tržan: Mnogi su očekivali skandal na Farmi!

Goca Tržan proslavila Lenin 5. rođendan


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Goca Tržan ulazi u „Parove“?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump