Horvat živi kod Nemeša i Marijane!

Izgleda da su učesnici rijalitija „Veliki brat“ Nikola Nemešević Nemeš i Marijana Čvrljak navikli da žive u punoj kući.

Pa su tako ugostili velikog drugara

Horvata Čagalja.

 

Naime, kako Nemeš i Marijana pred svim ukućanima, ali i mnogobrojnom publikom nisu krili svoju zaljubljenost, već su se otvoreno ljubili i razmenjivali nežnosti, činjenica da Horvat živi kod njih pokazuje samo da su navikli na javnost.

– Živim s Nemešom i Marijanom. Izlazimo, uživamo i pripremamo se za praznike – izjavio je bivši učesnik rijalitija „Veliki brat“ za portal „stori“.

Horvat je u Beogradu snimio niz umetničkih fotografija u saradnji sa modnim fotografom Stefanom Kokovićem. Verujemo da će ovaj trio, koji je nastavio da se druži posle „Velikog brata“, lepo raspodeliti kućne poslove i da će zajedno uživati u predstojećim praznicima. Inače, uskoro će premijerno biti prikazan film „Praktični vodič kroz Beograd“, za koji je Nemeš radio muziku.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marijana: Nemeš i ja smo zajedno!

Marijana: Ljubav sa Nemešom je došla i prošla!

Lažne nominacije: Marijana, Nemeš i Brendon


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Horvat živi kod Nemeša i Marijane!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump