Jeca i Ceca u lezbo akciji!

Da je u šou biznisu sve moguće, a posebno kada se još neko poigra u fotošopu.

Dokazuje i fotografija na kojoj se nalaze Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović, i to

u strasnom poljupcu!

 

Naime, na sajtu „trojka“ objavljena je fotomontaža Jelene i Cece u situaciji u kojoj ih, sva je prilika, u stvarnosti niko nikada neće videti! Ko je i zbog čega došao na ideju da na ovaj provokativan način spoji dve velike srpske zvezde i zbog čega, za sada je ostalo nepoznato, ali sudeći prema reakcijama, posebno muškog dela publike, ova fotomontaža izazvala je mahom pozitivne komentare.

Neobična slika na internetu je predstavljena uz slogan „neka pobedi ljubav“, pa se pretpostavlja da je autor fotomontaže želeo da poruči da je krajnje vreme da pevačice zakopaju ratne sekire. U želji da saznamo kako su same akterke ove (neslane?) šale reagovale, pokušali smo da stupimo u kontakt s njihovim pres službama, ali do zaključenja ovog broja nije stigao nikakav komentar. Izgleda da su rešile da se od fotošopa brane ćutanjem!

Ipak, nije zgoreg podsetiti da je Karleuša svojevremeno imala sličnu (ali verodostojnu!) fotografiju sa jednom drugom koleginicom. I dan-danas se prepričava njen blic-poljubac sa Anom Nikolić u emisiji „Amidži šou“, dok Ražnatovićeva, barem u javnosti, nikada nije imala slične akcije.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca, Brena i Jeca: U isto vreme albumi!

Ceca i Jeca zajedno u avionu!

Ceca i Jeca u isto vreme pevaju na Ušću!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Jeca i Ceca u lezbo akciji!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump