JK odložila put u Australiju!

Jelena Karleuša ove godine neće održati planirane koncerte u okviru turneje u Australiji jer nije dobila vizu!

Naime, JK je u decembru zakazala tri koncerta – u

Melburnu, Sidneju i Pertu – ali zbog papira neće biti u prilici da Australijancima, odnosno tamošnjim Balkancima, priredi spektakl.

 

Organizatori su obavestili zainteresovane da su nastupi odloženi za mart 2012. godine, a zbog velikog interesovanja postoji mogućnost da diva održi pet koncerata.

– Za dolazak Jelene Karleuše vlada ogromno interesovanje, tako da ćemo moja firma „Grand Event“ i ja umesto prvobitna tri organizovati pet koncerata. Akreditacije za Karleušine koncerte tražile su mi mnoge ovdašnje medijske kuće, što do sada nije bio slučaj kada je reč o nastupima naših umetnika. Tačno je da Jelena nije dobila vizu za prvobitne termine, ali to ne znači da je neće uskoro dobiti. Reč je o proceduri koja ne zavisi ni od Jelene ni od mene kao organizatora i koja mora biti ispoštovana – rekao je za „Alo!“ organizator Jelenine australijske turneje Dušan Guša.

U želji da saznamo i Karleušinu stranu priče, pokušali smo da kontaktiramo s njom, ali nismo uspeli da je dobijemo do zaključenja ovog broja.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Duško pakuje kofere za Beograd, JK za Australiju!

JK, Nataša i Severina u ratu zbog „Velikog brata“

Spektakl JK u septembru!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “JK odložila put u Australiju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump