Kaća kopirala Anu!

Za ženu, pogotovo ako je poznata, nema ništa gore nego kad druga dama obuče istu odevnu kombinaciju.

A to se upravo to se nedavno dogodilo Katarini Živković!

 

Naime, Kaća se na izboru za „Hello“ ličnost godine pojavila ni manje ni više nego u istoj haljini kao i njena koleginica Ana na 6. rođendanu magazina „Stori“.

Živkovićeva je došla u pratnji svog dečka Baneta i cele večeri je blistala, ali očigledno se nije nadala da ćemo uočiti grešku u njenom odevanju. Kako je pevačica nedavno promenila boju kose, pa je sada tamnosmeđa, više pažnje je posvetila fizuri, ali je s druge strane napravila prupust u odabiru toalete za ovo veče, pa se nije setila da je istu haljinu već prošetala Bebićeva. Možda se ipak nadala da nećemo primetiti? Jedina razlika je to što je Ana svojevremeno imala šal od tila, koji je vezala u mašnu oko struka, dok je Kaća taj detalj izostavila. Kao što možete videti na fotografijama, radi se o dugoj top haljini sa cirkonima i šlicom sa strane, a obe su je nosile s ponosom.

Kako bismo saznali ko je napravio grešku u odabiru toalete pobednice rijalitija „Farma“, kontaktirali smo sa Katarinom.

– Za haljinu je bila zadužena moja stiliskinja Marina Ignjatović. Ja sam na žurki čula da je istu haljinu nosila Ana Bebić, ali moram reći da meni to ne smeta – izjavila je Živkovićeva za „Alo!“.

U želji da saznamo da li Bebićevoj smeta što je njena koleginica ponela istu haljinu, kontaktirali smo i sa njom.

– Nemam komentar, to je lepa „Šeri Hil“ haljina i njoj takođe lepo stoji – izjavila je Bebićeva.

Činjenica je da je Ana prva prošetala ovu haljinu, dok je Kaća kopirala njen stajling, a na vama je da prosudite kojoj lepše stoji.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kaća i Bane prave bebu!

Kaća: Duvaj ga! Bane: Glupa si!

Kaća i Bane raskinuli?!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Kaća kopirala Anu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump