Kaja: Džunior Džek je u Londonu za Novu godinu!

Informaciju koju su već svi znali – da je uzaludno reklamiran nastup Džunior Džeka u Amneziji za doček, potvrdila je i Katarina Ostojić.

Kaja je u emisiji Exkluziv demantovala

dosta toga – i vest da je u Indiji sa Džuniorom, kao i to da će poznati di-džej nastupiti u Srbiji, ali je i otkrila da mu se zbog naslova u novinama i požalila. „Kada sam mu se požalila na sve što se piše o meni, on mi je rekao da je sve to biznis i da tako treba“, rekla je Kaja, koja očigledno uvek na neki način mora da „uplete“ svog dečka u priču, te dodala: „Ne znam odakle sve te vesti o meni, niti me je neko pitao niti ja dajem izjave“.

Nakon pisanja o tome da Džunior Džek ne dolazi u Beograd, iako su nadležni u klubu Amnezija negirali naše navode, Kaja je potvrdila ovu vest. „Za Novu godinu ja nastupam u klubu Amnezija“, rekla je pevačica a na pitanje da li i Džek dolazi odgovorila je: „Ma ne, on čovek radi u Londonu za Novu godinu“, potvrdila je Kaja informacije koje smo već imali.

Ono što jeste čudno je Kajina izjava koju je dala početkom decembra: „Tačno je da ćemo za doček Nove godine biti u Beogradu. Biće to sjajna svirka, a nešto kasnije pridružiće mi se i Džek, što me od svega najviše raduje. Prvobitna ideja je bila da novogodišnje praznike provedemo neradno, na nekom lepom putovanju, ali su ponude stizale sa svih strana, pa će odmor morati još malo da pričeka.“ Možda je ona tada zaista verovala u to?!

Beograd je čak i osvanuo oblepljen plakatima na kojima se reklamirao doček u ovom klubu, a na plakatu su bili i Kaja, ali i Džunior Džek.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kaja se udaje za Džuniora Džeka!

Džunior Džek se pridržao za Kajinu dojku!

Džunior Džek je moj dečko!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Kaja: Džunior Džek je u Londonu za Novu godinu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump