Leonardo smuvao novog „anđela“!

Ima istančan ukus! Holivudski glumac Leonardo di Kaprio (37) ima novu devojku.

To je američka manekenka Erin Hitron (22). Ništa ne bi bilo čudno da Erin

baš kao i Leonardove bivše Žizel Bundšen i Bar Refaeli nisu manekenke „Viktorija sikreta“, najpoznatije kompanije za proizvodnju ženskog donjeg veša na svetu.

 

Leonardo i Erin su viđeni u romantičnoj šetnji po Sidneju, gde ona snima novi film. Leonardo je ranije ove godine snimio film u režiji Klinta Istvuda o životu Džona Edgara Huvera, legendarnog direktora FBI. Leonardo je jedan od najjaktivnijih holivudskih glumaca po pitanju ljubavnog života. On je nakratko ove godine bio i u vezi sa Alis Kraford, australijskom manekenkom, i glumicom Blejk Lajvli.

Šarmantni glumac se zabavljao sa Žizel Bundšen od 2000. do 2005. Ona je sada srećno udata za kvoterbeka Toma Brejdija i ima sina. U novembru 2005. Leonardo je upoznao izraelsku manekenku Bar Refaeli na zabavi koju je u Las Vegasu pravio bend U2. Nakon što je Bar 2007. vodila Leonarda u Izrael, gde je upoznao predsednika Šimona Pereza, a Leonardo nju upoznao sa mamom, svi su mislili da je glumac „pečen“ i već su se čula svadbena zvona. Međutim, u maju ove godine saopšteno je da su njih dvoje raskinuli. Razlog za prekid veze navodno je bio taj što Leonardo još nije spreman da se venča i stane na ludi kamen. Leonardo poseduje kuće u Los Anđelesu i na Menhetnu, a pre dve godine je kupio jedno maleno ostrvo nedaleko od obele Belizea, gde planira da napravi ekološko odmaralište.

Leonardo je prošle godine zaradio rekordnih 77 miliona dolara, zahvaljujući ulogama u filmovima „Shutter Island“ i „Inception“.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Leonardo nije protiv ženidbe!

Di Kaprio i Bar Refaeli se pomirili!

Leonardo Di Kaprio i nova ljubav!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Leonardo smuvao novog „anđela“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump