Lukas peva za Milana Ponjigera!

Osim toga što će mnogi imati prilike da uživaju u novogodišnjoj noći uz popularnog folk pevača Acu Lukasa.

Koji će nastupati u „Beogradskoj areni“, on je i ovog puta

odlučio da učini humano delo, pa će tako deo novca od prodatih karata biti uplaćen četvorogodišnjem Milanu Ponjigeru, dečaku koji je preživeo pad sa šestog sprata.

 

Jedan od retkih folk pevača koji bez problema svaki put napuni najveću halu na Balkanu odlučio je da se na ovaj način oduži brojnim obožavaocima koji nisu mogli da prisustvuju njegovom rođendanskom koncertu u istoj hali početkom novembra, ali i da pomogne dečaku koji je ostao bez roditelja, koji su skočili sa šestog sprata zajedno sa njim.

– Aca se uvek odazove bez problema kada je o humanitarnim koncertima reč. Prošle godine je pravio koncert kako bi pomogao stanovnicima Kraljeva koje je pogodio zemljotres, tako da informacija da će i ovog puta pomoći malom Milanu ne treba da iznenađuje. Kada je čuo za tu priču, nije mogao da veruje da se tako nešto dešava. Odmah su on i njegov tim odlučili da pomognu tako što će deo novca od novogodišnje noći uplatiti malom Milanu – priča izvor blizak pevaču.

U želji da čujemo Lukasov komentar pozvali smo ga i pevač je na sebi svojstven način potvrdio naša saznanja:

– Čudi me da pišete kada neko nešto dobro uradi! Šta vam je, da niste bolesni? Nemam komentar, pošto ne radim to da bi neko komentarisao, nego zato što tako hoću. A naša štampa neka nastavi da se bavi i prodaje tiraž na ružnim, uglavno izmišljenim stvarima. Ovo svakako nisam uradio da bi iko pisao o tome. A i slabo me zanima ko šta piše. Iskreno! – izjavio je nadmeno Lukas za naš list.

Pored Vuksanovića, 31. decembra na bini će se pojaviti i Ivana Selakov, kao i majstor trube Dejan Petrović.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lukas pričao viceve o turskim serijama!

Lukas: Pravim još jedno dete!

Lukas posetio Cecu u kućnom pritvoru!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Lukas peva za Milana Ponjigera!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump