Marija Karan: Holivud me nije promenio!

Atraktivna glumica Marija Karan odavno gradi glumačku karijeru u Americi, a sarađivala je s velikim zvezdama.

Kao što su Entoni Hopkins i Žan-Klod van Dam. Ipak, ona

priznaje da najviše uživa kada snima u Srbiji. „Boravila sam u mnogim zemljama i na neki način postala sam građanin sveta. Ne osećam se loše ni kada sam u inostranstvu, ali nema ničeg lepšeg od povratka kući. Ovde mi je najprijatnije“, rekla je Marija.

Uprkos uspehu koji je postigla, ona tvrdi da se nije mnogo promenila u odnosu na dane kada njeno ime nije bilo poznato van granica naše zemlje. „Nisam se mnogo promenila u odnosu na početak karijere. Moj unutrašnji osećaj i instinkt koji imam u sebi i dalje su prisutni. Ostala sam dosledna sebi i mislim da je upravo to izgradilo moj imidž“, objasnila je glumica.

Marija trenutno koristi slobodno vreme kako bi se viđala s ljudima koji joj znače, ali i da bi razmatrala buduće poslovne ponude. Nagovestila je da će se u 2012. godini posvetiti i domaćim projektima. Do tada, srpska publika je može gledati u ulozi simpatične učiteljice Slavke u seriji „Nepobedivo srce“ Zdravka Šotre.

Na pitanje gde će proslaviti Novu godinu, Marija Karan zagonetno je odgovorila: „Ne znam još… Ustvari znam, ali to je tajna.“


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Otac Marije Karan prozvao Popovića!

Marija Karan: Ne želim Anđelininu karijeru

Marija Karan u vezi sa hrvatskim glumcem Franjom?


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Marija Karan: Holivud me nije promenio!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump