Mile kao Fifti Sent

Bez obzira na to što nikada nije živeo u getu, izgleda da folker Mile Kitić u potpunosti kapira crnački bunt.

Pa je rešio i da se muzički usmeri u tom pravcu! Njegova nova pesma pod nazivom

„Paklene godine“ u mnogo čemu podseća na rad repera Fifti Senta.

 

Pesma je u hip-hop maniru, a Mile je originalnu verziju čuo u taksiju u Francuskoj, nakon čega je saznao da je izvođač tamošnja grupa „Sexion D’assaut“. Oni su bili oduševljeni Kitićevim predlogom da pozajmi muziku, na šta su i pristali, tako da su kao autori potpisani Ada Luis i Diakite Badiri, a tekst na srpskom je napisala Marina Tucaković. Aranžman je uradio Marko Kon, sa kojim smo i kontaktirali da bismo čuli kakvi su njegovi utisci o pesmi.

– Sve je bila Miletova ideja, on je i našao pesmu. Mislim da je tu melodiju čuo u taksiju u Francuskoj. Onda je zvao mene sav euforičan. Nije znao ko su izvođači pesme, pa kako on ima mnogo dobar sluh, otpevao mi je deo. Nakon toga sam našao izvođače. Uradili smo aranžman, a Marina je napisala tekst. Preko „Sokoja“ smo došli do izvođača u Francuskoj i oni su bili oduševljeni. Mnogo im se sviđa Miletov glas, pa možda snime i neki duet. Mile je uvek bio dovoljno hrabar da proba nešto novo, pa je tako i sa ovom pesmom – izjavio je Marko Kon, a na pitanje šta je zajedničko Miletu Kitiću i Fifti Sentu, Kon je rekao:

– Mnogo više nego što se vidi na prvi pogled. Mile je pravi rok star, pravi Mik Džeger – rekao je Kon, dok Kitić ne brine kako će publika reagovati.

– Ko voli moje stare pesme, ima i na novom albumu pesme u tom maniru. Ko voli narodnjake, ima, ko voli balade, ima, ko voli pop-folk, ima i toga. Ali nešto potpuno novo kod mene je pesma „Paklene godine“, pa ko voli, nek izvoli. Koliko god toga ružnoga i lažnoga pišu o meni, ja znam ko sam, a i moja publika to zna, tako da se ničega, što se toga tiče, ne bojim – izjavio je Mile za portal „puls“.

Izgeda da je nekadašnja zvezda „Južnog vetra“ rešila da postane pravi „gangsta“! Doduše, imidž još nije promenio, ali nas ne bi izdenadilo da uskoro počne da se oblači kao Fifti Sent.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mile optužen za krađu!

Đogani i Mile Kitić snimili pesmu!

Pomirili se Dragana Mirković i Mile kitić!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Mile kao Fifti Sent”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump