Nataša strahuje za svoju bezbednost!

Taman što se stišala medijska buka zbog njenih starih i novih ljubavi, što joj je valjda i bila želja, Nataša Bekvalac sada ima drugu brigu.

Naime, nakon što joj je pre dva dana

demoliran novi automobil BMW, i to ispred njene kuće u Novom Sadu, pop pevačica strahuje za svoj život i razmišlja o tome kako da sebe zaštiti na najbolji mogući način. Kako je za „Alo!“ naveo izvor blizak bivšoj supruzi Danila Ikodinovića, ona se posle prvobitnog šoka brzo pribrala i počela da razmišlja o tome šta bi mogla da preduzme kako se ovakve situacije ne bi ponavljale:

– Nataša je bila zatečena time što je neko bio u stanju da joj polomi stakla i šoferšajbnu i, verujte, baš se nasekirala. Ona pomišlja na to da je ovo samo upozorenje ili pretnja nekih ljudi čim joj ništa nije ukradeno, pa čak ni dokumenta koja su se nalazila u automobilu – počinje priču za „Alo!“ pevačicim blizak prijatelj i dodaje da joj je prva pomisao bila da unajmi obezbeđenje.

– Sada razmišlja i o tome da ti nepoznati počinioci mogu i njoj da naude i zato je pomislila da je najbolje rešenje da unajmi lično obezbeđenje. Nata telohranitelje, inače, angažuje samo kada se pojavljuje na nekim velikim okupljanjima, ali sada se stvar otrgla kontroli. Ne pada joj na pamet ko je to mogao da uradi i iz kojih razloga, ali se nada da će se jednog dana to saznati. Zbog svega što se desilo, jako je potresena i uplašena za svoj život – dodaje naš izvor koji komentariše da postoji verovatnoća da Bekvalčeva ugradi i sigurnosne kamere kod garaže.

– Pošto joj je auto razlupan ispred garaže, verovatno je da će Nataša postaviti sigurnosne kamere u slučaju da se još nekada nešto slično dogodi. Ipak, ona ima malo dete i ovakvi stresovi mogu da se dese i kada je sa Hanom napolju. Najbitnije joj je da devojčica ništa ne oseti – rekao je pevačicin prijatelj.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša: Volim Ljubu i učiniću sve da ga zaštitim!

Nata higijeničarka!

Razlog za razvod: Dača prevario Natašu?


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nataša strahuje za svoju bezbednost!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump