Nati razlupan auto!

Nataša Bekvalac juče je doživela veliku neprijatnost – demoliran joj je auto! Naime, kako piše sajt „pulsonline.rs“.

Pevačicin BMW stradao je od ruke nepoznatih

počinilaca, koji su razbili stakla i šoferšajbnu!

 

Pop pevačica je bila šokirana kada je u četvrtak ujutro u nameri da se preveze iz Novog Sada u Beograd došla ispred garaže i zatekla demolirani automobil, koji je inače kupila pre samo petnaestak dana. Iako je beli BMW bio razlupan, zanimljivo je da iz njega ništa nije odneto, pa je Natašu ipak obradovalo saznanje da su joj dokumenta – vozačka dozvola, lična karta i pasoš – ostala na mestu.

Inače, kako „Puls“ podseća, ovo nije prvi put da je lepoj pevačici demoliran automobil. Slična stvar dogodila se i pre nekoliko godina, kada su huligani skinuli sva četiri točka sa njenog auta, koji je bio parkiran ispred njene kuće u Novom Sadu.

U želji da proverimo ovu informaciju, kao i da saznamo koje korake će preduzeti povodom štete koju je pretrpela, pokušali smo da kontaktiramo sa Natašom Bekvalac, ali ona je ostala nedostupna do zaključenja ovog broja „Alo!“.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nati i Kristini poplavljen stan!

Dari Bubamari ukraden auto!

Ana Bebić slupala auto!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “Nati razlupan auto!”

Obavesti me o novim komentarima na e-mail (moraš da upišeš svoju e-mail adresu). Prijava bez pisanja komentara.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump