Platiš Karleušu, gratis Seka!

Želja pojedinih fanova da o istom trošku slušaju Jelenu Karleušu i Seku Aleksić zamalo je mogla biti ispunjena.

I to zahvaljujući grešci koja se potkrala rukovodstvu kluba

„Magacin“!

 

Naime, na „fejsbuk“ stranici ovog kluba je osvanulo da svako ko kupi kartu za doček Nove godine, kada gostuje Jelena Karleuša, dobija gratis kartu za reprizu, narednog dana, kada će nastupati Seka Aleksić! Istu informaciju smo videli i na „fejsbuk“ profilu plavokose pevačice:

„Diva show@Magacin New Years Eve! (uz svaku kupljenu kartu – gratis karta za reprizu)“, napisala je Jelena.

Kako su fanovi i jedne i druge pevačice počeli da negoduju na ovu informaciju, rešili smo da kontaktiramo s klubom i saznamo šta se stvarno dešava. Veoma su bili iznenađeni našim pitanjem – sve je, kažu, bila jedna velika greška, a ista informacija je brzinom svetlosti sklonjena sa „fejsbuka“!

– Veoma sam ponosan i ja kao vlasnik i ceo tim „Magacina“ što ćemo 31. decembra i 1. januara u klubu imati dve velike zvezde. Angažovanjem ove dve pevačice želeo sam svojim gostima da priuštim spektakl posle naporne godine, ali i da u 2012. uđemo u fantastičnoj atmosferi. Došlo je do greške i ovim putem se izvinjavamo, karte za svaku divu kupovaće se pojedinačno. Takođe mi je veliko zadovoljstvo što će Seka Aleksić prvi put gostovati u Beogradu, baš u klubu „Magacin“ – rekao je za „Alo!“ proslavljeni fudbaler Ivica Dragutinović, vlasnik kluba „Magacin“. Dakle, ili je ovo stvarno bila greška, ili je neko samo hteo da se malo zabavi, ali jedno je sigurno – velika pometnja se napravila.

Kako smo saznali, Jelena će svojim fanovima prirediti spektakl, bina će se proširiti, postaviće se specijalni led ekrani, kao i dodatno osvetljenje i ozvučenje. Spekuliše se o izdašnom honoraru od 50.000 evra, a kako bismo saznali šta Jelena planira da prikaže posetiocima tokom njenog novogodišnjeg nastupa, kontaktirali smo sa njenom PR službom i saznali:

– Novogodišnji nastup Jelene Karleuše će biti spektakl. Čitav tim ljudi sa Jelenom na čelu potrudiće se da ovo bude doček za pamćenje. Beograd je njen grad i Jelena je na svom terenu. Radiće ono što radi najbolje, a to je da publiku ostavi bez daha. Napomenuo bih i da je Jelena pristala da peva u Beogradu na nagovor Ivice Dragutinovića. Visina honorara je poslovna tajna. Naravno, pozivamo sve da dođu i vide zašto ispred njenog imena stoji reč diva – izjavio je Zoran Birtašević, PR menadžer Jelene Karleuše, za list „Alo!“, ne želeći da komentariše prvobitnu najavu kluba.

Veliki muzički ali i scenski spektakl se očekuje i za reprizu, a kako Aleksićeva gleda na grešku koja se desila te šta sprema za svoje fanove probali smo da saznamo od njene PR službe, ali do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dobijemo komentar.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka i Karleuša zaključane zajedno u sobi!

Otkrivamo: Karleusa i Seka ulaze u kucu VB!

Karleuša se seli u Englesku


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Platiš Karleušu, gratis Seka!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump