„Policija se neprimereno ponašala!“

Pošto je nekoliko puta izbegla saslušanje zbog optužbe za vožnju u alkoholisanom stanju i napada na službeno lice.

Odnosno policajce, Danijela Vranić se

juče konačno pojavila kod istražnog sudije Prvog osnovnog suda u Beogradu.

 

Pevačica je došla samo minut pre nego što je počelo saslušanje, dok je njen advokat stigao dvadesetak minuta ranije. U sudnici je provela više od sata, a nakon što je izašla, nije bila raspoložena za davanje izjava, pa nam je umesto nje njen advokat Borivoje Pajović rekao da je zadovoljan kako je proteklo saslušanje i da smatra da njegova klijentkinja nije kriva, te da su policajci malo prenaglili.

– Odlično je sve proteklo. Zadovoljan sam za sada. Smatram da Danijela nije kriva i da su se prema njoj neprimereno ponašali – rekao je za naš list advokat „kraljice splavova“.

Podsećanja radi, Danijela je pre dva meseca sela za volan u alkoholisanom stanju, pri čemu je vozila u suprotnom smeru. Kada ju je policajac zaustavio i zatražio dokumenta, ona je dodala gas i projurila pored njega. Nakon jurnjave, zaustavila se na semaforu, nakon čega joj je policijac prišao i pokušao da je izvede iz automobila. Međutim, Vranićeva se opirala i u jednom trenutku mu je pocepala džep na uniformi. Revoltirana zbog svega što se dogodilo, nakon alko-testiranja, Danijela je rekla policajcu da je „suviše mali za nju“ i pozivala se na svoje navodne prijatelje u policiji. Testiranjem je utvrđeno da je pevačica imala 1,85 promila alkohola u krvi i tada je policijskim vozilom prevezena u stanicu Stari grad na trežnjenje.

Kako smo saznali, ona se prošlog puta nije pojavila zbog bolesti, a juče je morala da prisustvuje saslušanju jer bi u suprotnom morali da je privedu.

 


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Danijela na sudu zbog napada!

Danijela dobija nanogvicu?!

Danijeli preti robija!!!


Tagovi: [ ]

Nema komentara na “„Policija se neprimereno ponašala!“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump