Pomirili se Bojana i Vladimir Stojković!

Vladimir i Bojana Stojković odlučili su da spasu brak! Manekenka i fudbaler su se, na Vladimirovu inicijativu, sreli u kafiću na Vračaru.

U blizini njihovog porodičnog stana, i

rešili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu. „Bojana i Vladimir dogovorili su susret u kafiću, gde su proveli puna dva sata. Iako je svestan da je njihov brak na rubu propasti, Vladimir nijednog momenta nije želeo da čuje za razvod i predložio je supruzi da pokušaju da prevaziđu probleme“, kaže izvor koji se zatekao u kafiću, i dodaje da je Vlada uporno insistirao da se ne razvode. „Bojana je predlagala da se raziđu i tražila da prizna da je vara. On je negirao sve glasine o svojim prevarama i ubeđivao je da treba da se pomire i ograde od svih tračeva koje, kako on tvrdi, neko namerno plasira. Rekao je da jedino sa njom vidi budućnost“, otkriva izvor.

Po izlasku iz kafića srpski Bekamovi zajedno su otišli u porodični stan. „Vlada već dve nedelje nije video sina Lava i jedva je čekao da ga uzme u naručje. U stan su otišli zajedno, a vreme će pokazati da li su zaista uspeli da sve probleme ostave iza sebe“, zaključuje ovaj izvor.

Podsetimo, manekenka i golman Partizana posle žustre rasprave rastali su se pre dve nedelje. Zbog glasina da je vara sa izvesnom Jelenom Kuveljić sa Vračara, Bojana je tada izbacila supruga iz stana, a Vladimir je otišao u apartman u okviru stadiona „Teleoptik“ u Zemunu. Bojana je nakon toga angažovala advokata jer je odlučila da stavi tačku na brak sa fudbalerom, a u međuvremenu je navodno utehu pronašla u zagrljaju rukometaša Vlade Mandića.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bojana i Vlada pomirili se pred Bogom!

Bojana potvrdila da se razvodi od Stojketa?!

Vladimir i Bojana pred razvodom?!


Tagovi: [ , ]

Nema komentara na “Pomirili se Bojana i Vladimir Stojković!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump